En Vändning

Mitt liv har verkligen fått en riktig väning. Tack vara Silja Line!=) När man klev av från Silja Line var det som att man hade kastat om tärningarna och allt var bra en stor kaos.
Men som jag alltid brukar säga "Nå bli´re bra nå".
Det blir inte alltid som man har tänkt sig, men samtidigt kan man inte göra något åt det. Man skall alltid följa sitt hjärta och sin magkänsla.

Jag sårade en person som har haft en väldigt stor betydelse i mitt liv, och dett var inget som jag valde eller är stolt över. Jag vet att han tycker att jag har valt detta och på sätt och vis så har jag det, men det känns som att i detta läge fanns det inget att göra, det var inte bra helt enkelt och i slutändan så hade det ändå blivit på detta vis!
Jag önskar iaf dig all lycka till i framtiden och hoppas på att du får en kanon sommar!

Nu börjar allt att lösa sig iaf=)
Vi har sålt våran lägenhet, jag har kommit in på skolan, jag ska flytta, jag ska ha semester i 4veckor med Han med det stora H:et och jag ska till THAILAND den 24 december nu i år kommer att åka hem den 11januari. Boklade biljetter idag!!! Jag längtar som en tok, det är så mycket som händer i mitt liv nu, en massa roliga saker=)
Jag har verkligen haft tur med allt på sista tiden hoppas bara på att det håller i sig!!


Vill passa på att önska alla en trevlig och skön sommar!!


Kramar Från Mig!