Moln

Hej alla mina Vänner!!

Idag har Maia haft en ganska tråkig dag eller inte tråkig heller det har bara inte hänt nått specilletkul, var till Borås en snabbis och sedan skulle man ju hem därifrån oxå och innan man är hemma igen så tar det ju några timmar, dagarna bara rullar förbi, hemskt snart börjar jamal att jobba...Semester som skulle vara så lång är snart slut...
Fast att det har varit så pissigt väder så har dte ändå varit otroligt mysigt, har gjort en massa saker ändå och har hela tiden haft min kära vid min sida=)

Imorgon blir det nog Universeum, kuligt!! Jag har slutat att vänta på att solen skall titta fram blir bara besviken då jag vaknar på morgonen och det är ett täcke som ligger över hela stan...

Har aldrig varit så här blek någon sommar, och känner ett starkt behov av att få lite sol, men å andra sidan om det kommer att forstätta på detta vis kommer jag inte ha några som helst rynkor som gammal tant!!=)


Nu ska jag fixa till garderoben som vi har köpt till hallen, jag skall städa och hänga allt i sin ordning så att det ser fint ut!!

//Massa Hälsningar från Bree

Vänner

Sitter härnu för första gången själv i mitt nya hem. Jamal är på sevsexa och jag ska åka in till stan och shoppa lite hade jag tänkt. Måste hitta en kjol till bröllopet som jag ska på den 4augusti. Det är alltid svårt att hitta dåman måste hitta.

Läste igenom mina älskade vänners bloggar, känner verklin enu att jag aknar er. Jag vet inte ens när jag kommer hem igen och det är ännu jobbigare. Jag saknar er så mycket att jag blir tårögd,det är sant!!=/.
Detta är bara ett bevis på sann vänskap och en massa jävla kärlek som jag har för er.=)
Men jag vet att ni tänker påmig oxå=) Tokiga maia=)


Ikväll eller på eftermiddagen ska jag ta tåget till Borås och käka med Jennie Jamals mamma, sedan ska jag sova där och bara ha tjejnscak med henne hela kvällen ska faktiskt bli riktigt mysigt, jag känner att jag kommer att kunna få en riktigt fin kontakat med henne och det betyder mycker för mig!
Jamal ska egentlige tälta med grabbarna i någon skog men han skulle komma hem tillmamma sin och krypa ner under täcket med mig=) Känns skönt att  få ha han vid min sida......

Nä men jag ska väl kanske ta och pysa ner nu jag så att jag kommer hem it tid till tåget och allt!!

Grattis Johanna på Namnsdagen! Kommer även att ringa och säga det=)

Jag älskar er! Ni vet vilka ni är!

Maia i Götet!!