Body Jam

Hejsan!

Snart är det dags för söndagens Body Jam...det har blivit en god rutin att gå på det på söndagar..Så himla kul jag går alltid därifrån med ett leende på läpparna... :)

Dagen har varit lugn och fin, jag har pluggat lite logistik och Jamal har sett There will be blood...
Jag tror inte att han tyckte att den var så jätte bra faktiskt, det såg inte ut så och lät heller inte så.

Igår var vi ner på stan och fikade och strosade lite. Sedan hem och gjorde god mat och såg på melodifestivalen...Skulle ev. til en kompis på fst men vi var så himla sega båda tvåoch kännde för att mysa lite istället ♥
Andreas (grannen) kom in och frågade om vi skulle spela lite poker så det fick avsluta kvällen.

På torsdag åker jag till Imbo. Jag längtar så himla mycket. Emma kommer på fredag så nu ska vi verkligen rå omvarandra en helg det var alldels för längesedan.

Mamma och pappa kom hem inatt oxå, så himla skönt :) Mamma och jag har så klart pratat en gång redan och jag lovar det blir nog minst 2 till idag...hahha vi ska inte bo långt ifrån varandra :)

Jag längtar så till Thailand, vi skall åka igen nästa år vid februari om vi får ihop pengar, när jag ser korten nedan känner jaga bara att fan vad fräsch man såg ut motför nu :)

   

1. Fest hos Kalle (Jamal var väldigt brun, ser jag nu.)
2. Jamal, jag och Anders hos Kalle



Ha en bra dag nu måste jag till bussen!

//Maia


Lite Bilder..

image73



               



1. Sandra i min klass med sina Charli
2. Kärlek vid första ögonkastet - Den sanna kärleken
3. Lina i sin kanon fräscha lägenhet
4. Jag och Lina
5. Jag och Amosy
6. Ego!


Så längesedan....

HEJ!

Uppdatera lite kanske...

I helgen var vi i Borås, jag var med Lina och hade en myskväll, god mat, väldigt fint sällskap och melodifestivaln och så klart lite vin :) Men magkatarren smög sig på så jag fick sluta mitt alkoholintag ganska tidgt! TYPISKT!

Var sedan ut en stund men Borås är inget ställe att gå ut på alltid tråkigt faktiskt. Men men det gick ju an eftersom man hade trevliga människor runt om sig. Jamal var på herrmiddag så vi mötte upp grabbarna, som var ganska runda under fötterna... :)

Jag var ganska ledsen hela helgen för att jag var 5 poäng från VG på min slutenta i ekonomi, fick besked på det på lördag kväll...Jag har aldrig varit såsäker på en tenta som jag var på denna, men ack så fel jag hade...Jag blev ganska förvånad....

Kom till skolan på tisdag och vi gick igenom tentan, jag tyckte att jag anade att det stod 59 och inte 54 så jag räknade om och YEEESSS Peter kan inte läsa sina egna siffror!!!  Jag fick VG som slutbetyg i alla kurserna :)

Glad som tusan ringde jag till Jamal och berättade, svaret jag fick var hälsa Peter att han har förstört min helg helt i onödan :)  Sorry....

Annars går skolan bra, jag håller på med mycket projekt inom marknadsföringen. KUL helt klart mitt ämne...
Praktiken som börjar 5 maj är klar. Jag skall vara på Mäklarhuset, väldigt spännande...

Imorgon ska jag på hocky Frölunda möter Timrå!! då skall det hejjas!! Fredag blir tjejmys för Pia som fyller år och lördag någon form av gemenskap oxå, om inte annat så kommer jag att sitta i telefon med mamma och pappa hela kvällen känns det som, dem kommer nämligen hem då från Thailand..Jag längtar!! Känns som att jag inte har pratat riktigt med mamma sedan???? Vet inte när!!

Ha en mysig onsdag, jag ska dricka te, mysa med Jamal, äta riskakor med Kalles med banan på och se på lost!!

Kram på ER!