Kommer hem...........

Ja det är faktiskt sant jag kommer hem, jag saknar mina vänner så himla mycket nu att jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Emma ringde och väckte mig imorse och då kände jag verkligen saknaden efter att bara få sitta och prata med er, mysa,se på film ja egentligen så räcker det med att bara få se er igen och få gå fram och få ge er en riktigt stor efterlängtad kram!!

Så vi tog vårt finuft till fånga och satte oss ner och kollade vilka möjligheter det fanns, och vi fann en lösning eller egentligen två. Anntingen så kommer  vi hem en 27augusti och stannar tills på torsadagen(måste nämligen vara hemma här i götet igen på lördag) eller så kommer vi hem den 20sep och stannar över den helgen!!?? 

Vad tycker ni brudar??

Det värsta med detta är att Johanna kommer att åka hem redan den 25 då går flyttlasset för henne till Uppsala men hur jag än bär mig åt så kommer jag inte att kunna pussla ihop detta så att jag kan komma hem före innan hon åker. Men gumman du får det ju lite närmare till mig nu när du är tillbaka i uppsla så att då finner jaga bara ännu fler anledningar tiil att du ska komma så fort du bara kan och alldeles för ofta! =)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning skall ner på stan och möta upp några av Jamals kompisar, blir lite mat och lite öl,inte för min del men säkert en hel del för andra halvan..=)

Hoppas att ni får en skön helg!
Hälsningar från Göteborg!


Göteborgs kalaset!

Idag börjar Göteborgs kalaset eller kanske jag ska säga Kultur kalaset. Det nya namnet för att undvika en massa fylla och spyor och massa annat läskigt!!

Detta är en gratisfestival och den håller på en hel vecka!
Jag och Jamal kommer bara att gå en kväll tror jag, får se hur man känner sig, men det blir iaf inget partaj utan det blir bara till att umgås och käka.

Väntar på Jamal nu, han är på väg hem, vi skall till optikern för lilla vännen har haft sånt problem med ena ögat så länge nu att det är dax att kollas upp. Sedan blir det bussen ner till kalaset med lite mat och massa vänner!!

Vill bara säga att min båtresa var gudomlig! Det var verkligen semster fast att jag bara var där 2dagar,men det var verkligen värt att sitta på bussen fyra timmar.

Jag kom fram på fredagkväll, då laddade jag bara om batterierna och korckade upp vinaren sedan vart det fest för hela slanten, vi förfestade på båten där jag fick träffa alla han vänner några av dem hade jag redan träffat. Alla Jamals vänner är helt sjukt snälla och hövliga, märks att dessa grabbar är lite äldre...
Sedan var vi ut på smögen bryggan där det fanns ca 2dansgolv som var riktigt bra, vi dansade hela natten, vi hjälpte nästan bartendern att räkna kassan och slå igen dörrarna=)
Jag var helt dyblöt av svett när jag kom ut från krogen=) Har inte haft det så kul på otroligt länge må jag säga.
På Lördagen var det inte så fint väder men ute på havet var det blå himmel så då blev det sol och dykning mitt ute på havet från båten...Så mysigt!!

Lite bilder från resan kan jag väl bjuda på!
Då bli ni väl glad tjejer?! =)


 Jag Jamal och Nicklas         

Grabbarna                               Nicklas och Jamal

Bröllopet i bilder!

                                                                 Nikke&Lina
Jag och Ponjo

 Sandra (Troja´s nya mamma)      Brudparet(mina grannar)


 Dem vackra

Jag och Jamal på bröllopet

image8

M&P

Jaha då har dem åkt då! Undra när jag få träffa dem igen??
Mamma och pappa har varit hä sedan i måndags eftermiddag. Vi har åkt paddan käkat gott ute, varit på botaniska trädgården som är en jätte tor trädgård med massa massa blommor och träd från hela världen. Kanon mysigt...

Sedan igår så var dte lite sämre väder så jag och mamma tog bussen in till stan lagomt tills att dörrarna slog upp i butikerna.Vi shoppade en hel del och jag fick en massa av mamma är så hemskt tacksam för allt att jag inte har några ord. Jag fick bh, shorts med högmidja, kjol, linne, massa mat och massa dricka. 
Pappa var hemma och gick igenom Jamals filmhylla han är inte så mycket för stan och shopping han...=)

Sedan på kvällen drog jag och mamma och hennes kompis Peggy ner till Liseberg och såg Sahara Hotnights! Var så där, hade kunnat varit bättre men med bra sällskap så blev kvällen lyckad ändå. 
Vet inte bär jag får träffa dem igen men hoppas att det inte dröjer allt för länge, man känner verkligen nu när dem har varit här att man saknar dem och att man verkligen inte bor hemma länge och att man inte kan träffas precis när man känner för det.. Jag är iaf så himla glad över att dem finns och jag är så tacksam över dessa dagar!!!

Jamal är kvar på båtsemestern, jag hoppasatt han kommer hem ikväll, men jag får inga riktiga klar tecken så jag får väl vänta mig att han inte kommer förens imorgn. Jag saknar honom otroligt mycket iaf och skulle kunna simma till smögen bara för att få en kram....

Idag kommer Sandra (Jamals barndomsvän) och hämtar Troja hon skall bli Boråsare!!=) Mamma och pappa hade med sig henne ner och nu ska hon flytta, hon har varit så god och snäll dessadagar, hon har bara pussats och kramats och pratat en hel del, tror hon blev glad över att se  mig...jag blev iaf det!!=)

Om vi hinner åker vi ut till Saltholmen och solar idag,det är molnfritt och väldigt varmt!!

Hoppas att ni alla lever livet!!

Massa kramar från mig!!


Idioten!!!

Soligt väder i Götet idag!
Inte illa men jag har inte solat ändå, har som vanligt haft en massa saker att göra, vart till Borås och hämtat Preera bilen som har varit på lagning pga. att ngn idiot krossade rutan på den när i var ute och promenerade runt elljusspåret här i veckan.....snodde hela min väska med diverse saker i!!!
Fan blir så jävla arg,en sak som tar 30sekunder för idioten att göra tar kanske en månad för mig att fixa tillbaka plus en massa onödiga och jobbiga samtal som skall ringas!

Men men jag och Jamal sa så att det är tur att vi har varandra och att det inte var så att vi hade råkat ut för ngt hemskt...Vi bara kollade på varandra och skakade  på våra huvuden.

Imorgon  är det bröllop ska bli enormt kul!

Nu är det filmen 1408 som gäller och en massa mys och kärlek har haft en jobbig dag idag.
Jamal är nedstämd idag och jag finns där för att stötta!! Vill inte blotta mig mera!


Hoppas att ni alla där hemma har det bra och att ni saknar mig lika mycket som jag saknar er!!=) Kan bli svårtslaget!=)

Kärlek från mig!!