Städning, Borås & Adjö



Mycket som man har hunnit med idag nu när man har bil. =)

Sagt adjö till mamma och pappa, köpt GPS till bilen och varit en snabbis på IKEA. Sedan åkte vi t Borås där vi hälsade på J´s familj och åt på Kina restaurang, J blev överlyclig när han äntligen fick sin banan split med sirap och glass =) Barnet själv faktiskt!! =) Söt...

Varit på J´s kontor och städat och ställt ditt hans nya stora platta dataskärm, jag passade på att städa där och plantera nya blommor så att han får lite myskänsla, det är viktigt när man sitter ensam mest hela dagen som J gör.

Just nu sitter vi bara och slappar och njuter över alla fina inköp vi har gjort denna helg och den mysiga helgen som tyvärr är slut men som var kanon verkligen. Mamma och pappa ni är underbart roliga att vara med - vi kanske ska sattsa på ett familjehus framöver =) hahahah ne Gud hur skulle det gå...=)

Mamma och pappa sitter fast på tåget - INTE speciellt otippat när det gäller Sj.  Men denna gång var det faktiskt inte Sjs fel, det var en älg som ställt till problem. Det är bara så himla typiskt det räcker inte med de ordinare 8 timmars restid utan nu lägger vi på yttligare 2-3 timmar!!! Stackars mamma och pappa.

Vattenpipa

Adjos ha det gött!!

//Maia

Kommentarer
Postat av: imbo

Hej fina!



Kul att du tagit tag i bloggandet igen så man vet vad du har för dej!



Puss på dej bilägar´n!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback